VAZNO OBAVEŠTENJE!

Dragi sugrađani i saradnici,

U cilju zdravstvene bezbednosti i aktuelnih mera propisanih od strane države, servis BG Elektronik uvodi mere smanjenog kapaciteta rada i ovim putem želimo da Vas obavestimo o privremenom načinu rada u narednom periodu. 

Radno vreme prijemne službe za krajnje korisnike i partnere je skraćeno , tako da počevši od 16.03.2020 god. naše radno vreme je od pon-pet 08-15.30h


Telefonom nas možete dobiti od 08-18h na 011.208.66.66 ili na 066.8100.216. Na ovaj mobilni telefon nas možete dobiti i preko Viber-a.

Mobilna Servisna Ekipa koja inače besplatno vrši preuzimanje i dostavu svih vrsta uređaja sa servisa, od 16.03. vršiće preuzimanje i dostavu samo TV aparata i gabaritnih uređaja bele tehnike, pod nepromenjenim uslovima. 

BESKONTAKTNA DOSTAVA i PREUZIMANJE UREĐAJA
Popravljene uređaje sa servisa dostavljaćemo ispred ulaza. Ljubazno Vas molimo da nam na isti način omogućite i preuzimanje uređaja. Ukoliko je moguće, takođe Vas molimo da se plaćanja vrše preko računa, kako bismo maksimalno izbegli kontakt. 

 

ISPORUKA REZERVNIH DELOVA I OSTALE ROBE

Rezervne delove, dodatni pribor i ostalu robu iz naše ponude isporučivaćemo brzom poštom. Trošak kurirske službe iznosi 250 rsd.

Molimo sve kupce koji već imaju poručenu robu kod nas da budu u kontaktu sa nama oko isporuke/preuzimanja.