Mi Električni trotinet

 • Mi Električni trotinet
Stara cena: 57.600 RSD
Ušteda: 2.001 RSD
55.599 RSD
Šifra:
Mi Electric Scooter M365 black
Proizvođač:
Xiaomi
Za brend:
Xiaomi
Za uređaj:
Univerzalno
- +
Poručite

Opis proizvoda:

Čvrst ram Mi Električnog trotineta izrađen je od aluminijuma koji se zbog svojih fizičkih svojstava, koristi u avio-industriji. Ova vrsta aluminijuma ima odličnu termalnu provodnost i visoku otpornost na koroziju, što trotinetu obezbeđuje dugotrajnost.
S obzirom na to da je sklopiv i da teži samo 12,5 kg, Mi Električni trotinet se lako može nositi niz i uz stepenice, odnosno na mestima na kojima vožnja nije moguća.
Svaki detalj Mi Električnog trotineta je dizajniran da bude jednostavan. Trotinet se uključuje samo jednim pritiskom na dugme, a tu su i crveni naglašeni detalji koji mu daju moderan i lepši izgled. Mi Električni trotinet je napravljen da izgleda dobro i funkcioniše dobro - u isto vreme.
Mi Električni trotinet poseduje kočioni disk i eABS regenerativni sistem protiv blokiranja kočnica za sigurno i bezbedno zaustavljanje, uz put kočenja od samo 4 m.
Velike anti-šok gume, prečnika 8,5 inča, odlično apsorbuju udare o neravnine na tlu i poseduju teksturu koja sprečava klizanje. U sinergiji sa elektro-motorom bez četkica, snage 250 W, Mi Električni trotinet će vam pružiti nezaboravno iskustvo u vožnji.
Više udruženih baterija kompanije LG omogućavaju i do 30 km vožnje uz samo jedno punjenje. Inteligentno upravljanje energijom, putem aplikacije za mobilne uređaje, pruža uvid u stanje i ispravnost baterija i momentalno obaveštava korisnika u slučaju bilo kakvog problema.
Kako bi produžio autonomiju baterije, Mi Električni trotinet tokom vožnje konvertuje kinetičku energiju u električnu. Trotinet je opremljen i regenerativnim kočionim sistemom koji obezbeđuje dodatnu snagu. Na ovaj način su poboljšane performanse kočnica u slučaju opasnosti, a istovremeno se poboljšava i trajanje baterije.
Putem bluetooth veze, tvoj telefon postaje kontrolna tabla. Dovoljno je da upariš telefon i Mi Električni trotinet i dobijaš informacije o trenutnoj brzini, preostaloj energiji u bateriji i druge relevantne informacije o vožnji - u realnom vremenu.

Preporuka servisera

Kupovinom trotineta kod nas dobijate bespltno zamenu gume!

Isporuka

Rok isporuke 2 radna dana.

Preporučujemo

 • Novo
  EASYBIKEGN Držač telefona za bicikle u zelenoj boji

  EASYBIKEGN Držač telefona za bicikle u zelenoj boji

  1.140 RSD
 • Novo
  EASYBIKEPK Držač telefona za bicikle u pink boji

  EASYBIKEPK Držač telefona za bicikle u pink boji

  1.140 RSD
 • Novo
  EASYBIKEBK Držač telefona za bicikle u crnoj boji
Držač za bicikle

  EASYBIKEBK Držač telefona za bicikle u crnoj boji Držač za bicikle

  1.190 RSD
 • GHOSTBIKEBK Magnetni držač za bicikle i trotinete

  GHOSTBIKEBK Magnetni držač za bicikle i trotinete

  2.300 RSD

Najtraženije