Kako kupiti?

Nakon odabira proizvoda, i klika na opciju poruči. Idite na opciju Vaša korpa u gorenjem desnom uglu.Na stranici korpa vam je prikazana lista proizvoda koje želite da kupite. Svaki proizvod u tabeli ima sliku proizvoda, količinu koja je predstavljena kolonom QTY, jedinačna cena proizvoda i ukupna cena sračunata u odnosu na količinu.

Promenu količine možete izvršiti tako što promenite brojčanu vrednost vrednost količine nakon čega sistem automatski preračunava ukupnu cenu za taj proizvod kao i zbir ukupne cene za plaćanje.

U tabeli svakog proizvoda sa desne strane imate ikonicu u obliku kante pomoću koje ako kliknete na nju možete da uklonite proizvod iz vaše korpe.

Kada sa ovim završite idete na opciju Poruči. Nakon toga imaćete opciju ili da se Prijavite ili Registrujete ako nemate nalog. Ako pravite nalog, ispunite sve osnovne podatke, kada završite sa prijavom koja traje svega dva minuta, vraćate se na našu stranicu, prijavljujete se preko podataka koje ste koristili u prijavi i tako dalje nastavljate sa kupovinom.

Kako ste se uspešno prijavili na našem sajtu, odlazite na opciju Vaša korpa i vašu kupovinu privodite kraju sledećim koracima:

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje možete izvršiti:

  •   1.  Pouzećem
  •   2.  Uplatnicom
  •   3.  Online plaćanjem putem servisa Raiffeisen banke

Plaćanje pouzećem

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, plaćanje vršite tek kada vam se putem kurirske službe dostave poručeni proizvodi. Plaćanje vršite gotovinskim novcem kuriru dostavne službe prilikom preuzimanja proizvoda.

Uplatnicom

Ako ste odabrali plaćanje uplatnicom, plaćanje vršite opštom uplatnicom u pošti ili banci po uputsvu iz primera popunjene uplatnice koju dobijate na Vašu e-mail adresu nakon završenog procesa kupovine na našem sajtu.

Online plaćanjem putem servisa Raiffeisen banke

Ako ste odabrali online plaćanje putem online servisa Raiffeisen banke, plaćanje vršite putem platnih kartica "Visa, Maestro,Visa Electron, Master Card" na stranici banke gde je potrebno da unesete broj Vaše kartice, datum isteka kartice i CVC2/CVV2 kod koji možete pročitati sa Vaše kartice.Radi sigurnije Internet kupovine, Raiffeisenbank podržava Verified by Visa i MasterCard Secure code zaštitu (3D Secure verifikaciju kartica). 3D Secure je međunarodni standard koji se koristi za proveru korisnika kartice i obezbeđuje dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Usluga pomaže u zaštiti od neovlašćenog korišćenja kartice od strane trećih lica prilikom realizacije Internet transakcija.

3D Secure podrazumeva da prilikom online plaćanja korisnik kartice potvrđuje svoj identitet pomoću tajne lozinke koju je od strane banke dobio putem SMS poruke ili elektronske pošte, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe - slično kao korišćenje PIN-a na bankomatu. U nekim slučajevima od banke možete dobiti prenosni čitač za generisanje lozinke.

Unos i provera lozinke isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.PODACI O NARUČUOCU


Poručivanje možete izvršiti kao privatno lice ili kao pravno lice. kako bi ste uspešno završili proces kupovine morate uneti svoje osnovne podatke kao što su ime, prezime, kontakt telefon, adresu ili ako naručujete kao pravno lice morate uneti podatke vaše firme.

Polja sa crvenom zvezdicom su obavezna polja.


MESTO ISPORUKE


Mesto isporuke je obavezno i ostavlja mogućnost da vam se dostave poručeni proizvodi na drugu adresu od one koju ste registrovali na našem sajtu.

Ako ste sve uneli, možete kliknuti da dugme "KUPOVINA" koji vas vodi na "  nakon čega vam se otvara stranica sa kratkim pregledom vaše porudžbine kao na slici ispod.
Da bi ste završili proces kupovine na našem sajtu, morate kliknuti na uslove korišćenja  kupovine čime potvrđujete da ste saglasni sa načinom i uslovima kupovina na našem sajtu.Ukoliko niste upućeni sa našim uslovima kupovine, molimo vas da prethodno kliknete na link ispod potrvde: "pročitajte uslove kupovine", koji će vam otvoriti stranicu sa uslovima kupovine na našem sajtu.

Nakon toga je proces kupovine na našem sajtu završen. Zavisno da li ste odabrali online plaćanje ili neka od ostalih načina plaćanja, potvrda o uspešnoj kupovini će vam biti prikazano u slučaju plaćanja platnom karticom nakon uspešnog plaćanja ili u drugim slučajevima odmah nakon klika na dugme "Poruči".