Popravka LCD i LED televizora

Popravka LCD i LED televizora
Isplati se popraviti!Verujemo da ste puno puta čuli da ukoliko vam se pokvari LCD ili LED televizor, retko kad se isplati da ga popravljate. Naročito ako je panel u pitanju! Čućete i obrazloženje da je cena zamene panela skoro ista kao i cena novog uređaja. I to je apsolutno tačno. Ono što nije tačno je da je zamena panela jedino rešenje, i to je dobra vest!  Evo i kako!

Pojedini kvarovi na panelu se mogu rešiti popravkom - reparacijom panela. To nije neko „prelazno“ rešenje koje će produžiti rad vašeg LCD ili LED televizora za par meseci, već pouzdana popravka. Takve popravke su pre svega isplative, obavljaju se relativno brzo i produžavaju životni vek vašeg televizora. Isti je slučaj i sa kvarovima na nekoj od ploča vašeg TV aparata.
BG Elektronik servisni centar će uvek prvo pokušati da popravi, pre nego što predloži zamenu neispravnog dela.

Reparacija panela na LCD i LED TV uređajima je nešto što je u servisu BG Elektronik redovna praksa.
Ova popravka televizora je isplativo i dugoročno rešenje, a na naše usluge ćete dobiti i garanciju kao potvrdu naše sigurnosti u dobar ishod ovih popravki.

Čak iako ste bacili oko na nov TV čim se stari pokvario - eto prilike da se ponovite. A za stari, popravljen LCD ili LED televizor sigurno ima mesta u nekoj drugoj sobi, vikendici ili da se najzad zameni CRT kod roditelja u stanu!

Zakažite servisnu ekipu ili pozovite broj 011.208.66.66 ili 066.8100.216.

I ne zaboravite: Sve može da se popravi!

Plati karticom kod kuće!

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.