Mobilna servisna ekipa

Mobilna servisna ekipa – nov način servisiranja!

Popravka bilo kog uređaja nikada nije bila jednostavnija!

Dovoljan je samo jedan poziv i Mobilna servisna ekipa BG Elektronik servisnog centra besplatno dolazi na tvoju adresu i na licu mesta dijagnostikuje kvar, popravlja uređaj, ili ga donosi u servis na poravku. I to bilo kog uređaja, bez obzira da li je u pitanju mobilni telefon, mali kućni aparat ili neki gabaritni uređaj, kao što je televizor, frižider ili veš mašina.

Kompletnu listu uređaja na kojima vršimo popravke možeš da pogledaš ovde.

BG Elektronik je i do sada bio servis koji može da popravi sve, a uz našu novu uslugu Mobilna servisna ekipa, popravka bilo kog aparata ti je još dostupnija, jeftinija, brža i efikasnija. Cilj nam je da pružamo dodatni komfor, efikasne usluge i da štedimo tvoje vreme i novac bez tvog dodatnog angažovanja. I to nije sve!

Plati karticom kod kuće!

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

Zakaži besplatan dolazak Mobilne servisne ekipe ili pozovi broj 011.208.66.66 ili 066.8100.216.

I ne zaboravi: Sve može da se popravi!

 

Kako do popravke?

Želimo da vam predstavimo našu novu uslugu Mobilnu servisnu ekipu. Prvi put i jedini na našem tržištu nudimo usluge terenskih popravki za SVE vrste tehničkih uređaja, a da zvuči još neverovatnije, dolazak Mobilne servisne ekipe je besplatan! Ne morate dolaziti u servis bilo da se radi o pokvarenom mobilnom telefonu ili televizoru, doći će Mobilna servisna ekipa!

U zavisnosti od vrste uređaja ili kvara, popravku ćemo izvršiti na terenu ili ćemo uređaj besplatno doneti u servis. 

Dolazak u servis ili slanje uređaja brzom poštom

Za sve one kojima je draže da nas posete, uvek postoji mogućnost da uređaj donesete direktno kod nas u servis. Mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem pregledamo uređaj kako biste dobili sve relevantne informacije o kvaru i mogućnosti popravke.

Ukoliko niste iz Beograda bilo koji neispravan uređaj nam možete dostaviti brzom poštom na adresu servisa. Molimo korisnike da nam uz uređaj dostave i opis kvara kao i podatke za kontakt.

Posebne pogodnosti

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama.

ZAKAŽITE MOBILNU SERVISNU EKIPU!

Za više o informacija o načinima plaćanja kliknite ovde.